NB kinkekaardi omanikele ja pildistamas käinutele!

Nagu eelnevalt olen kirjutanud, siis lähen mõneks ajaks välismaale elama, pildistan ja tegutsen veel kuni oktoobri lõpuni ja minek on novembris. Uusi pildistamisi enam kirja ei pane, need kes on kiirustanud, on aja saanud. Ja kuna mul ei ole õrna aimugi kuidas välismaal elu läheb, võib-olla tulen alles aasta pärast tagasi, siis ma palun väga tähelepanu:

– kõik, kellel on Doominofoto kinkekaart,  palun võtke ühendust minuga juba TÄNA sest olen veel olemas ainult oktoobris. Novembrist mind enam ei ole ja pildistada ei ole ka võimalik, tagasituleku plaane samuti hetkel pole

– kõik kes on käinud minu juures pildistamas  ning pole oma CD plaadil järgi käinud, siis palun kirjutage mulle juba TÄNA, et see kätte saada

– paberpiltide tellimusi võtan vastu kuni 17.oktoobrini kui on veel kellelgi soove

Ei tahaks kõiki asju viimasele hetkele jätta, nii et prooviksin oktoobris otsad kokku tõmmata .. kõik keda need kolm punkti puudutavad, palun võtke ühendust 🙂 Aitähaitäh!

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*